• Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    De plek waar alles om en rond chocolade draait
    Klik hieronder voor meer informatie
  • Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    Wij streven onophoudelijk naar perfectie
    Bekijk ons uitgebreide assortiment
  • Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    Ook voor originele ideeën staan wij open
    Interesse in een persoonlijke praline?

Wat meer info over mij

Mijn naam is Robin Robert, ik ben geboren op 13 mei 1997 te Sint-Truiden. Toen ik ongeveer 14 jaar was ontdekte ik een passie voor koken & de Horeca

Dit heeft er dan ook naartoe geleid dat mijn tweeling broer en ik allebei naar de Hotelschool te Hasselt gegaan zijn. Hier ben ik dan ook afgestudeert in 2016. Hierna ben ik beginnen werken in Brasserie Grand-Place te Sint-truiden, daar heb ik ook de kans gekregen om mijn passie voor chocolade verder te ondersteunen door een avond opleiding Ambachtelijke Chocolade Bewerker te volgen te Syntra Tongeren. Door mijn avond opleiding werd mijn ambitie steeds maar groter, dit heeft er dan voor gezorgd dat ik van job verandert ben en ben begonnen in Restaurant Zoethout te Wellen. Na één jaar ervaring opdoen heb ik besloten om via het Venootschap van mijn vader, broer en mezelf verder te gaan als zelfstandig chocolatier.
En dat brengt ons dan hier!

Robin
Robin
Robin