• Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    De plek waar alles om en rond chocolade draait
    Klik hieronder voor meer informatie
  • Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    Wij streven onophoudelijk naar perfectie
    Bekijk ons uitgebreide assortiment
  • Welkom op
    Memento Mori Chocolates
    Ook voor originele ideeën staan wij open
    Interesse in een persoonlijke praline?

Wat meer info over mij

Mijn naam is Robin Robert, ik ben geboren op 13 mei 1997 te Sint-Truiden. Op 14 jarige leeftijd ontdekte ik een passie voor koken & de horeca.

Ik ben afgestudeerd in 2016 aan de Hotelschool in Hasselt met een specialisatie in Traiteur. Na meteen te beginnen werken ontwikkelde ik een passie voor chocolade. Die wist ik verder te ontwikkelen door een avondopleiding Ambachtelijke Chocolade Bewerker te volgen aan Syntra Tongeren. Door mijn avondopleiding werd mijn ambitie steeds maar groter, wat er voor gezorgd heeft dat ik ben begonnen in Restaurant Zoethout te Wellen als Chef De Partie . Na het behalen van mijn getuigschrift heb ik besloten om verder te gaan als zelfstandig chocolatier in bijberoep in 2018 ondertussen werk ik ook als Chef De Partie voor Compass Group.
En dat brengt ons dan hier!

Robin
Robin
Robin